Creatieve content

Van toffe video’s tot foto’s, grafisch vormgeving en animatie: wij ontwikkelen de beste passende content voor jouw bedrijf.

Creatieve content om jouw merk te versterken

We zien het overal om ons heen; reclame campagnes van grote merken via social media en Google, waarin bedrijven op een originele manier op zoek gaan naar personeel, hun nieuwste producten introduceren of hun vernieuwde huisstijl laten zien. Die campagnes zien er vaak enorm gelikt en flitsend uit – en wij zetten ons in om zulke campagnes ook voor het MKB binnen handbereik te maken!

Wij ontwikkelen creatieve concepten vanuit een ijzersterk idee. Deze concepten werken we uit en we maken er prachtige visuele uitingen bij: samen komen we tot campagnes die de aandacht van jouw doelgroep weten te pakken.

Hoe gaan we te werk?

Hoe gaan we te werk

dubbel-dwars creatieve content 1

1. Sparringssessie

Omdat we niet houden van ‘maar gewoon iets doen’, starten we iedere samenwerking met een sparringssessie. We gaan de diepte in omtrent jouw vraagstuk, bespreken trends en ontwikkelingen in de markt en creëren een duidelijk beeld van jouw merk en doelgroep. Zo verkennen we jouw vraagstuk zodat we precies weten wat jouw behoefte is.

2. Creatief plan

Met veel input van de sparringssessie op zak ontwikkelen we een creatief plan. Een duidelijk document waarin we het vraagstuk, jouw merk en de doelgroep middels persona’s uitlichten. We leggen de focus op de strategische keuzes en het creatief concept: de rode draad van de campagne. Dit maken we concreet met inspiratiebeelden, uitgewerkte voorbeelden en een tijdsplanning.

dubbel-dwars creatieve content 1

3. Content creatie

Zodra we samen een klap op het creatief plan hebben gegeven, gaan wij met onze visuele kanjers aan de slag met de content creatie. Van het maken van video’s en foto’s, tot het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl. De definitieve content leveren we vervolgens hapklaar aan bij jou, zodat je er meteen mee kunt adverteren, bijvoorbeeld in samenwerking met daar-om.nl!

Complete campagnes

Van een wervingscampagne via Instagram of TikTok tot een campagne om jouw merk opnieuw in de markt te zetten: bij dubbel-dwars helpen we je met creatieve content.

We werken met een creatief concept als rode draad het liefste met een combinatie van verschillende middelen. Het inzetten van foto, video, grafisch ontwerp en animatie samen, zorgt vaak voor het beste resultaat. Zo maken we voor een productlancering bijvoorbeeld foto’s, opgefrist met vormgevingselementen, video’s voor social media en op de landingspagina én een brochure. De verschillende elementen versterken elkaar!

Van fotografie tot video

Een complete campagne maken we met verschillende visuele onderdelen. Hierbij kun je denken aan:

5

Fotografie, waaronder sfeerbeelden

5

Video, denk aan social

5

Animatie, denk bijvoorbeeld aan een stappenplan

5

Grafische vormgeving,voor banners en/of advertenties

Kleine klus? Ook daar draaien wij onze hand niet voor om.

 

Ben je niet op zoek naar een uitgebreide campagne, maar naar nieuwe foto’s van je bedrijfspand, personeel of productieproces, een simpele video of een animatie van jouw dienstverlening of een nieuwe huisstijl? Ook voor losse projecten zit je goed bij ons.

Koffie drinken met ons?

Ben je enthousiast om aan de slag te gaan? Pak de telefoon, typ een mail of vul ons contactformulier in. Met een goede kop koffie in de hand leggen we dan de mogelijkheden op tafel!