Sfeer- en teamfotografie

Virena Autogroep

Ter gelegenheid van een nieuwe vestiging in Assen

Het vraagstuk

Haastige spoed is zelden goed, dat zeggen ze toch? Echter bleek dat niet altijd te kloppen. Voor Virena Autogroep kwam namelijk vrij last-minute de vraag om zowel sfeer- als teamfoto’s te maken. Foto’s die hun frisse en ruime werkplaats, de showroom en het team goed in beeld brachten. Zo gezegd, zo gedaan!

Aanleiding

Wat de reden was voor deze fotografie sessie? Groei! Virena Autogroep, KIA dealer in Noord-Nederland, breidde haar aantal vestigingen namelijk uit. Vanaf nu sloot Assen aan in het rijtje achter Ten Boer, Winschoten, Stadskanaal en Emmen. Uiteraard is beeldmateriaal voor een nieuwe vestiging (en bijbehorende pagina op de website en social media) enorm belangrijk!

De werkplaats

Hét hart van Virena Autogroep: de werkplaats. De vestiging in Assen kenmerkt zich door de minimalistische uitstraling. De werkplaats is ruim, strak en heeft enorm veel lichtinval, waardoor je al snel een tof lijnenspel ontdekt. Voor de mannen in overal is dit de plek waar ze het allerliefst zijn. Met passie en een flinke dosis humor zorgen zij ervoor dat alles op rolletjes loopt!

De showroom

De showroom van is het visitekaartje van Virena Autogroep. Hier staan de adviseurs klaar om de prachtigste KIA modellen te demonstreren aan hun klanten. Ook wanneer je langskomt voor een periodieke keuring is er ruimte voor een kop koffie. 

Het team

Virena Autogroep staat voor hard werken met passie en nuchterheid. Armen over elkaar kan voor een gesloten houding zorgen. Maar ook voor vastberadenheid, zelfverzekerdheid en nuchterheid, aldus het team. Het past bij ons noordelijke karakter, dat ook een beetje dwars is.

Op de werkvloer

De sfeer op de werkvloer is gezellig. Het team kent elkaar al jaren en ze grappen en grollen heel wat af. Wanneer de plicht roept is het tijd om hun andere pet weer op te zetten en loopt het als een geoliede machine. 

De noordelijke nuchterheid loopt als een rode draad door de foto’s. Naast professionaliteit is het ‘gewone’ voor Virena Autogroep belangrijk. ‘Gewoon’ tussen de KIA modellen op de foto. Niet strak voor een muur of doek, maar op de plek waar het gebeurd. De werkvloer. 

Tot uw dienst

Het team staat (bijna) dag en nacht voor je klaar. Van advies voor een nieuw te kiezen auto tot een snelle onderhoudsbeurt. Wanneer je de showroom binnenkomt voel je je door het team al snel welkom. Geen poespas, maar wel veel gezelligheid. Het gevoel dat je in en uit kunt lopen om een kijkje te nemen maakt de drempel laag en de mate van betrokkenheid hoog. 

Koffie drinken met ons?

Ben je enthousiast om met dubbel-dwars aan de slag te gaan? Pak de telefoon, typ een mail of vul ons contactformulier in. Met een goede kop koffie in de hand leggen we dan de mogelijkheden op tafel!