Geklaarde klussen

Ben je benieuwd naar ons harde werk? We delen graag onze geklaarde klussen met je in ons portfolio. Doe inspiratie op en bekijk de mogelijkheden zodat je een goed beeld hebt van ons werk.

Wat klanten zeggen

Dubbel-dwars denkt mee, luistert en stelt kritische vragen bij het ontwerpen van een creatief- concept. Vanuit deze vragen bedenken ze een gaaf concept, die past bij wat er is besproken. Ze kunnen dit alles goed onder woorden brengen! Mijn eigen ideeën zijn goed vertaalt naar het concept, ik was zeer tevreden.

Iris Bom

HR-medewerker Bouwselect

Wat knap wat jullie gedaan hebben. Het moodboard was eerst wat shocking, maar het bleef wel hangen en je blijft kijken. Het concept is echt anders dan hoe we zelf communiceerden, maar valt wel op en dat is het belangrijkste.

Carla Meeuwisse

Marketing manager Bouwselect

Wat een verhelderend storyboard voor een bedrijfsvideo hebben jullie ontwikkeld. De huisstijl is goed meegenomen en op een speelse manier ingezet. Alles valt nu op zijn plek voor ons!

Debby Kappetijn

Sales- en marketingmanager

Kleine klus? Ook daar draaien wij onze hand niet voor om.

Ben je niet op zoek naar een uitgebreide campagne, maar naar nieuwe foto’s van je bedrijfspand, personeel of productieproces, een video of een animatie van jouw dienstverlening of een nieuwe huisstijl? Ook voor losse projecten zit je goed bij ons.

Koffie drinken met ons?

Ben je enthousiast om aan de slag te gaan? Pak de telefoon, typ een mail of vul ons contactformulier in. Met een goede kop koffie in de hand leggen we dan de mogelijkheden op tafel!