Over dubbel-dwars

Wil je meer weten over wie wij zijn? Over waarom wij iedere ochtend ons bed uitkomen (los van zonnig weer en een goede kop koffie). Lees meer over onze oorsprong en identiteit. Wil je ons écht leren kennen? Laten we dan samen koffie drinken!

De naam zegt het

Als met-beide-benen-op-de-grond noorderlingen zijn we nou eenmaal een tikkeltje dwars. We stellen kritische vragen wanneer dat nodig is en we durven best direct te zijn – wel zo duidelijk, toch? In ons droomscenario dagen we het MKB uit ook een beetje dwars te zijn. Om buiten de gebaande paden te stappen en zichzelf sterk te profileren.

Bij dubbel-dwars maken we creatieve campagne content voor het MKB, gebaseerd op een sterk concept. We maken de vertaalslag van jouw marketing vraagstuk naar campagne materiaal in de vorm van video, animatie, fotografie en grafisch vormgeving. 

Zo versterken we jouw merk. 

Lid van de familie

Als lid van de online marketing familie van daar-om.nl is dubbel-dwars het creatieve zusje. Wij zijn degene die altijd buiten de gebaande paden stapt en houdt van gekleurde mokken, gelikte presentaties en sparringsessies. Wel gooien we natuurlijk onze conversiegerichtheid ook bij dubbel-dwars in de strijd: uiteindelijk doen we er alles aan om jouw doelen te bereiken. Zo hebben we de perfecte combinatie van psychologie, data en creativiteit! 

Koffie drinken met ons?

Ben je enthousiast om aan de slag te gaan? Pak de telefoon, typ een mail of vul ons contactformulier in. Met een goede kop koffie in de hand leggen we dan de mogelijkheden op tafel!